Leikkejä ja aktiviteetteja kaikenikäisille

Voitte etsiä erilaisia leikkejä ja aktiviteetteja esim. Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) ylläpitämästä Leikkipankista aakkosjärjestyksessä tai hakukoneen avulla klikkaamalla "Avaa hakutyökalut" -palkkia. Sieltä löytyy aktiviteetteja iän, ryhmäkoon, leikkityypin, leikin keston, tilan ja tavoitteiden mukaan.

Children's International Summer Villages (CISV)-järjestön Gamebookista löytyy puolestaan paljon erilaisia nimi-, juoksu-, yhteistyö-, luottamus-, kontakti- ja simulaatioleikkejä sekä -pelejä englanniksi. 
Eloa ja iloa elämään leikkien ja pelien maailmaan!

Sopivia leikkejä ja pelejä, esim.:

Myynti, Palvelu, Lapset

Hyvät käytöstavat asiakaspalvelussa

Hyvät käytöstavat ovat erittäin tärkeitä, kun kohdataan muita ihmisiä. Myös omien tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien myynnissä sekä mainostamisessa tarvitaan asiakaspalvelutaitoja. Harjoittele vaikka peilin edessä tai lähipiirin seurassa!

Myynti, Tuote, DIY, Kierrätys

DIY Kepparit

Kepparit on suosittu ja monipuolinen harrastus, jossa yhdistyy mielikuvitus ja luovuus, liikunta ja ratsastaminen, hoito ja huolenpito sekä sosiaalinen vuorovaikutus. Niihin liittyy myös varusteiden valmistusta. Löytyisikö teistä innokkaita keppareiden ja/tai niille kuuluvien varusteiden valmistajia?

Sponsori, Tapahtuma, Ympäristö, Kierrätys

Ruokahävikkihaaste (Sponsorit)

Ruokahävikki on maailmanlaajuinen ympäristöongelma. Löydättekö sponsorin, jonka kanssa tähtäätte koko koulun ruokahävikin vähentämiseen tietyn ajanjakson aikana? Kytkemällä varainhankinnan kestävän kehityksen edistämiseen voitte samalla tukea myös koulun sisäistä yhteisöllisyyttä.