Ideoita

Ideoita tapahtumien ja hyvän mielen tempausten (sponsorit) järjestämiseen sekä tuotteiden ja palveluiden myyntiin

75 tulosta

Sponsori, Myynti, Tapahtuma, Palvelu

Yleisiä ideoita (1.-2.lk, 3.-4.lk, 5.-6.lk)

Mitä eri ikäryhmät voisivat tehdä koululuokan varainhankinnan edistämiseksi? Tarkista yleiset ryhmittelyt, joista voit saada esimerkkejä ikäryhmälle sopivaan toimintaan.

Myynti, Palvelu, Lapset

Hyvät käytöstavat asiakaspalvelussa

Hyvät käytöstavat ovat erittäin tärkeitä, kun kohdataan muita ihmisiä. Myös omien tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien myynnissä sekä mainostamisessa tarvitaan asiakaspalvelutaitoja. Harjoittele vaikka peilin edessä tai lähipiirin seurassa!

Myynti, Palvelu, Tuote

Oman logon, etiketin ja pakkauksen suunnittelu

Oman logon, etiketin tai pakkauksen suunnittelu ja toteutus tuovat lisäarvoa luokan tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Voitte hyödyntää itse suunniteltua logoa omien tarjottavien tuotteiden ja palveluiden etiketeissä ja pakkauksissa. Intoa ja luovuutta suunnitteluun!

Tapahtuma, Ihmiset, Kulttuuri, Ympäristö

MUISTILISTA: Tapahtuman järjestäminen

Tapahtumien järjestämisessä on muistettava huolellinen suunnittelu ja pohjatyö. Tämän muistilistan avulla voidaan esimerkiksi tarkistaa, että kaikki olennainen, kuten tapahtuman tiedotus ja markkinointi, luvat ja talousasiat, tilat ja turvallisuus, ohjelma sekä tarjoilut on huomioitu.

Myynti, Tapahtuma, Palvelu

Markkinointi ja mainokset

Hyvä tuote tai palvelu ei yksin riitä, vaan asiakkaiden on myös tiedettävä siitä. Markkinointi on siis tärkeää, sillä se vaikuttaa myyntiin, joten aloittakaa se hyvissä ajoin ennen tapahtumaa! Täältä löytyy lisätietoa erilaisten mainosten tekemiseen.

Sponsori, Tapahtuma, Ihmiset

Ikäihmisten ilahduttaminen (Sponsorit)

Nykypäivänä ikäihmisten yksinäisyys on yleistä. Voisitteko ilahduttaa heitä käymällä lähialueen seniori- tai palvelutalossa tai hoivakodissa esim. laulamassa tai lukemassa heille, ulkoiluttamassa heitä tai kenties pelaamassa tovi jotain seurapeliä heidän kanssaan? Löytäisittekö sponsorin tälle toiminnalle?

Sponsori, Tapahtuma, Kulttuuri, Ihmiset

Kieli- ja kulttuuritoimintaa maahanmuuttajille (Sponsorit)

Suomessa asuu paljon maahanmuuttajia, jotka haluaisivat lisäharjoitusta suomen kielessä ja suomalaiseen kulttuuriin tutustumisessa. Samalla olisi mahdollisuus oppia toinen toiselta ja kehittää myös uusia ystävyyssuhteita. Löytäisittekö tähän monikulttuuriseen toimintaan sponsorin?

Tapahtuma, Sponsori, Ihmiset

Leikkejä ja aktiviteetteja kaikenikäisille

Ovatko ideat hukassa ja tapahtuma tulossa? Oletteko suunnittelemassa esimerkiksi (päiväkoti)lapsille tai maahanmuuttajille suunnattua (sponsoroitua) tapahtumaa, johon pitäisi keksiä sopivia leikkejä ja aktiviteetteja? Ei hätää!

Sponsori, Tapahtuma, Ihmiset, Ympäristö

Hyvän mielen haasteet (Sponsorit)

“Mitä me voisimme tehdä, että muut ympärillämme voisivat paremmin?” Sponsorin ja Tomerat-sovelluksen avulla voitte tehdä hyvää yhdessä muiden ryhmän jäsenten kanssa suunnittelemalla ja toteuttamalla jonkin yleiseen hyvinvointiin liittyvän haasteen. Samalla kerrytätte retkikassaanne.

Edellinen sivu
1 of 9